www.sagagrupo.com  
HVEM ER VI
Besøk vår eiendoms avdeling og se vårt store utvalg av boliger.
SAG ADVOCATS AGENTS   VI TILBYR

Er resultatet av mer enn 15 års profesjonell erfaring innenfor eiendom og jus i Spania og vår målsetting er å kunne tilby en komplett rådgivning som den beste løsningen til våre kunder.

Vi tilbyr derfor fra ett kontor både juridisk bistand og eiendomsmegling.

Begge avdelingene er under ledelse av ADVOKAT SUSANA ALBORCH GONZALEZ , tospråklig (engelsk/ spansk). Praktiserende Advokat siden 1990 og har arbeidet med norske kunder siden 1997.

Registrert medlem av advokatforeningene i Valencia (nr. 6672) og Alicante (nr. 5381). Statsautorisert spansk eiendomsmegler innskrevet i eiendomsmegler- forbundet i Alicante (nr. 817).

Obligatoriske forsikringer gjennom disse foreninger gir våre kunder ekstra sikkerhet og garanti .

Våre internasjonalene medarbeidere ARILD STRØMSMOEN, PATRIK GIL HAKANSSON og ELIABETH STRØMSMOEN, komplementerer vår erfaring innen eiendom og økonomisk rådgivning.

Ved henvendelse til vårt kontor vil skandinaviske kunder bli tatt hånd om på sitt eget språk.
For de tilfeller da det trenges bistand og rådgivning utenom vår ekspertise, har vi knyttet kontakt med eksterne samarbeidspartnere for å kunne tilby våre kunder en bedre tjeneste. Slike tjenester vil bli gjennomfort under vårt tilsyn og kordinasjon.

 

 

KVALITET OG SERVICE er vår garanti, og hver sak er for oss like viktig og dens løsning er vårt mål.

ETIKK er en forpliktelse og vi følger nøye de nasjonale og internasjonale regler som sikrer fortrolig behandling av våre kunder og deres saker.

ALLE DATA OG INFORMASJON BLIR BEHANDLET KONFIDENSIELT OG PROFOSJONELT.